5 x leukste hotels aan zee Zoutelande

07 januari 2022 | Blog

top 5 zeeland #4
1. Duinhotel tien torens ****

Dit hotel heeft een prachtig uitzicht en ligt op een geweldige ligging aan de kust van Zoutelande. Heeft naast een geweldige ligging heeft het ook verschillende soorten faciliteiten zoals bijvoorbeeld: kamers met uitzicht op het strand, een eigen badkamer met een föhn een douche en nog veel meer! Geniet van de omgeving door middel van een mooie wandeling langs het strand of pak de auto en rij naar het mooie stadscentrum van Zoutelande.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

hotel aan strand zoutelande 2
2. strand hotel Zoutelande ***

Het mooie strandhotel Zoutelande heeft een ideale ligging als je aan het strand wilt liggen. Het Strandhotel ligt maar op een aantal meter van het stadscentrum van Zoutelande en bezoek verschillende dorpen die in de buurt liggen je bent er binnen een paar minuten met de auto. Dit hotel kent ook verschillende soorten faciliteiten bijvoorbeeld: een terras met uitzicht op het strand, je kunt op je kamer genieten van het ontbijt met een geweldig uitzicht.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

hotel aan strand zoutelande 3
3. Beach hotel  ****

Dit mooie hotel is het Beach hotel in Zoutelande met een geweldige locatie is het een geweldig hotel waarbij je kunt rekenen op een geweldige vakantie. Het hotel staat niet alleen bekend vanwege hun geweldige locatie maar ook wegens hun vriendelijk personeel maar ook hun comfort staat het hotel ook bekend om. Het hotel heeft ook vele verschillende soorten faciliteiten zoals: fietsenverhuur, een terras waarbij je kunt genieten van een drankje en nog veel meer! Geniet van de mooie omgeving maak een mooie wandeling langs het strand.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

hotel aan strand zoutelande 4
4. Hotel valkenhof  **

Het hotel valkenhof ligt aan het mooie strand van Zoutelande door de mooie locatie is het een zeer leuk hotel om hier in te overnachten. Dit hotel staat niet alleen niet bekend om zijn locatie maar ook om zijn personeel wat zeer vriendelijk is. Het hotel heeft daarnaast ook zeer mooie faciliteiten zoals: dat huisdieren zijn toegestaan in het hotel, een tuin om te kunnen van de rust en nog veel meer! Geniet van de mooie Zeeuwse natuur en zijn gastvrijheid.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

hotel aan strand zoutelande 5
5. duinhotel Haga  **

Dit hotel heeft een geweldige locatie echt aan het strand zo dichtbij dat je de zee kunt horen. Het duinhotel Haga is dan de ideale plek voor jou en nog eens 500 meter van het pittoreske standscentrum van Zoutelande. Dit hotel staat ook nog bekend vanwege: hun zeer vriendelijk personeel, hun goede hygiëne en je kunt je huisdieren meenemen maar er kunnen extra kosten erbij zitten.  Geniet van de mooie omgeving van Zoutelande en de Zeeuwse gastvrijheid, er zijn voldoende eetgelegenheden voor jou om ergens lekker te eten.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Bekijk de laatste hotel aan zee Zeeland aanbiedingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu