Bekijk alle populaire hotels aan zee Belgie

🏆De beste keuze

Fletcher Badhotel Noordwijk ***

Fletcher Badhotel Noordwijk is gelegen op een steenworp afstand van het strand en de winkelpromenade in het vissersdorpje Noordwijk. Dit hotel beschikt over luxe faciliteiten zoals: sauna, restaurant, terras, overdekte E-bike verhuur en veel meer! Ben je op zoek naar een hotel aan zee Noordwijk? Dan is dit hotel de beste keuze.

Hotel aan zee Noordwijk 11

(Bekijk de foto’s hierboven)

Voordelen Hotelaan.nl

→ Team Hotelaan.nl heeft de beste hotels aan zee Belgie op deze pagina verzameld

→ Boeken bij betrouwbare en bekende aanbieders

→ Alleen goed beoordeelde hotels

→ En de beste aanbiedingen

Top 5 hotels aan zee Noordwijk

1. C-hotels Helios ***

Ben jij opzoek naar een mooi hotel wat ligt aan de Belgische kust? Zoek niet verder! Dit hotel ligt aan de kust van Blankenberge in de regio West-Vlaanderen in het westen van België. Het C-hotel Helios heeft kamers met uitzicht op zee. Het hotel heeft een sauna, alle kamers zijn bereikbaar met de lift en nog veel meer. Geniet van de gastvrijheid die de Belgen te bieden heeft bezoek verschillende steden zoals Brugge en Gent of maak een mooie wandeling langs het strand.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

hotel aan belg 1
2. Hotel Princess ***

Het Hotel Princess ligt aan de kust van Oostende in de regio West-Vlaanderen in het Westen van België. Dit hotel in het plaatsje Oostende wat bekend staat om zijn mooie stranden en lekkere restaurants. Dit hotel heeft verschillende faciliteiten zoals: een fietsverhuur, een gezellige bar waarvan je kunt genieten van een drankje en het hotel heeft nog veel meer faciliteiten waar jij gebruik van kunt maken! Geniet van de Belgische kust of bezoek een van de verschillende dorpjes.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

hotel aan belg 2
3. C-Hotels Cocoon  ****

Dit hotel ligt ideaal voor mensen die willen genieten van de Belgische kust. Het C-hotels Cocoon ligt in het plaatsje Oostende in het westen van België. Het hotel heeft verschillende faciliteiten zoals: Gratis wifi, alle kamers zijn beschikbaar via de lift en nog veel meer. Het ligt ook dichtbij het centrum van Oostende voor een mooie wandeling door het stadcentrum of langs het strand of bezoek een van de verschillende Belgische steden.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

hotel aan belg 3
4. C-Hotels Andromeda ****

Het C-hotels Andromeda ligt aan het strand van Oostende waarbij je zicht hebt op het strand en de zee. Dit hotel heeft veel verschillende faciliteiten zoals: een geheel wellness center, een binnenzwembad en nog veel meer te ontdekken! Dit is het ideale hotel om te genieten van de Belgische kust door verschillende eet gelegenheden kun je genieten van jouw vakantie maak bijvoorbeeld een wandeling langs het strand of bezoek het stadcentrum van Oostende.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

hotel aan belg 4
5. C-Hotels excelsior ****

Ben je opzoek naar een mooi hotel wat aan de Belgische kust ligt? Zoek dan niet verder! Dit hotel ligt ideaal langs de kust in het plaatsje Middelkerke. Het C-hotel Excelsior heeft verschillende soorten faciliteiten zoals: Gratis Wifi, een terras en nog veel meer. De Belgische kust is een geweldige plek om je rust te vinden door bijvoorbeeld een wandeling te maken of bezoek een van de grootte steden zoals: Brugge of Gent.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

hotel aan belg 5
6. Thermae Palace ****

Dit hotel is geweldig om te genieten aan de Belgische kust. Het Thermae Palace ligt in het plaatsje Oostende in de regio West-Vlaanderen. Het hotel heeft verschillende soorten faciliteiten zoals: een fitness centrum, een bar waarbij je kunt genieten van een drankje en nog veel meer! Er is genoeg te doen aan de kust door bijvoorbeeld Brugge te bezoeken, maak een mooie wandeling langs het strand en er zijn genoeg leuke restaurantjes te bezoeken om te genieten aan kust.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

strand bel 6
7. Upstairs hotel ****

Ben jij opzoek naar een hotel aan het strand van België ligt? Zoek niet verder! Dit hotel in het bekende badplaats: Oostende. Het hotel staat bekent om zijn goede service en verschillende faciliteiten zoals verschillende wandel- en fietsroutes, avondentertainment en nog veel meer! Geniet van de Belgische gastvrijheid, er is voldoende te doen in en rondom het hotel bijvoorbeeld bezoek de grootte stad van Gent.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

strand bel 7
8. Hotel du Soleil ***

Het Hotel du Soleil ligt in de bekende badplaats Knokke-Heist in de regio: West Vlaanderen. Dit hotel staat bekent om zijn goede ligging en zijn goeie personeel. Dit hotel heeft ook nog verschillende faciliteiten zoals: fietsenverhuur, wandel- en fietsroutes en nog veel meer. Geniet van het mooie Knokke-Heist door bijvoorbeeld een mooie stadswandeling te maken of maak een mooie strandwandeling. Of maak een uitstapje richting de grootte steden van: Brugge of Gent.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

bel strand 8
9. Vayamundo Oostende ****

Ben jij opzoek naar een mooi hotel met een mooie ligging aan de Belgische kust. Zoek niet verder! Het Vayamundo Oostende ligt aan de kust van Oostende. Met uitzicht op zee lig je heerlijk om te genieten van de Belgische gastvrijheid. Het hotel staat bekent om zijn mooie locatie maar ook om zijn faciliteiten zoals: een avondentertainment, een fitnes centrum en nog veel meer! Maak bijvoorbeeld een leuke uitstapje richting Brugge of Gent.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

bel strand 9
10. Rewind hotel  ***

Het mooie Rewind hotel ligt aan het strand van Oostduinkerke. Dit hotel staat bekent om zijn mooie locatie en zijn vriendelijk personeel maar het hotel heeft ook verschillende faciliteiten waar het bekent om staat zoals: huisdieren zijn toegestaan, fietsenverhuur tegen toeslag, en nog veel meer! Geniet van de mooie omgeving door een mooie strandwandeling te maken of bezoek een van de grootte steden zoals Brugge of Gent.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

strand bel 10

Hotel aan zee Belgie boeken?

Op zoek naar een hotel aan zee Noordwijk? Met ruim 13 kilometer aan zandstrand is er genoeg aanbod! Bezoek de weidse bossen, kleurrijke bloembollenvelden, robuuste duinen en veel meer! Ga op zoek naar een terras aan zee, geniet van het weer. Of ga uitwaaien op het strand! Speciaal voor jullie hebben wij de beste hotels aan zee Noordwijk in een overzicht gebracht. Bekijk de mogelijkheden.

Bekijk hier de laatste hotels aan zee belgie aanbieidingen
Menu