5 x leukste hotels aan zee Renesse

07 januari 2022 | Blog

5. Hotel De Zeeuwse Stromen ****

De Zeeuwse stromen is gelegen aan de duinen van Renesse. Ben je op zoek naar een luxe verblijf aan zee Renesse? Dit hotel beschikt over vele luxe faciliteiten en heeft een prachtige ligging. Zo kun je gebruikmaken van een stoombad, geniten in de sauna, of een duik nemen in het binnen- of buitenbad. Een tip: boek een hotelkamer met balkon.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Hotel Renesse aan zee 5
4. Fletcher Strandhotel Renesse ***

Fletcher Strandhotel Renesse is een 3-sterrenhotel. Begin de dag met een strandwandeling. Daarnaast is het geliefde centrum van de badplaats op loopafstand. Wat kun je allemaal verwachten? Verblijf inclusief ontbijt v.a. €25,65 per persoon. Met faciliteiten zoals: e-bike verhuur, restaurant, terras en veel meer.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Hotel aan zee Renesse 4 Zeeland
3. Villa Westerduin ***

Villa Westerduin is rustig gelegen in het gezellige Renesse. Wat kun je allemaal verwachten? Het guesthouse beschikt over een idyllische tuin met prachtige oude bomen, waar je lekker tot rust komt. Tijdens een verblijf in Renesse kun je leuke uitstapjes maken. De kamers beschikken over luxe faciliteiten. Ideaal voor luxe weekendje weg aan zee in Zeeland.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Hotel aan zee Renesse 3
2. Badhotel Renesse ***

Badhotel Renesse is een 3-sterrenhotel en ligt achter de prachtige Zeeuwse duinen. Begin de dag met een strandwandeling op de brede stranden van Renesse. Dit hotel beschikt over vele luxe faciliteiten zoals: sauna, buitenjacuzzi (nov tot april), het buitenzwembad (mei tot oktober). Ideaal voor een weekendje weg!

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

hotel aan zee Renesse 2
1. Resort Land & Zee ***

Resort Land & Zee is gelegen op slechts 100 meter van het Noordzeestrand in Renesse. Wat maakt het hotel uniek? Dit hotel wordt omgeven door water en heeft een vormgegeven dak dat de golving volgt van de zee. Hapje eten? Vanaf hotel Resort Land & Zee ben je binnen 5 minuten in het gezellige centrum Renesse.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Hotel aan zee Renesse in Zeeland 5
Bekijk de laatste hotel aan zee Renesse aanbiedingen

Overnachten aan zee Renesse?

Op zoek naar een hotel aan zee Renesse? Team Hotelaan.nl heeft een overzicht gemaakt van de 5 leukste hotels aan zee Renesse in Zeeland. Of je een hotel aan zee zoekt voor een weekendje weg, voor een overnachting. Dit zijn de leukste hotels. Wist je dat het strand van Renesse circa 17 kilometer lang is? Bekijk de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu